Cuina, cultura i territori

Som un restaurant familiar, situat en un entorn rural, al cor de la Catalunya central. Amb la premissa indispensable de la qualitat, apostem per productes de proximitat (com elsvins DO Pla deBages), ecològics (com el xai de les Pastures de Castelltallat) i amb  valor social (com el vi 3 Nitsd'Urpina, d'AMPANS, el magnífic Blanc de Roure i el cava de la cooperativa L'Olivera, o les verdures i llegums dels horts de Càritas a Manresa). 
Reivindiquem la cuina tradicional de secà, heretada de la família, i els productes que li són propis. Prioritzem el producte fresc, proper i de temporada. 
Entenem els fogons i la taula com espais de cultura. Cuina és cultura, gastronomia és cultura, música és cultura. Per això fusionem aquests elements en el moment de l'àpat cada divendres en el cicle Sopars sentits, on música i gastronomia s'uneixen per crear un producte únic on tots els sentits entren en joc.
El nostre objectiu principal és el benestar de qui ens visita, per això cuidem els detalls, l'espai, l'atenció i el respecte a les petites coses que formen el tot que és el restaurant. Si decidiu visitar-nos, esperem que gaudiu de l'expriència.

 

Masia Cal Magre, s/n

08262 - CALLÚS (Bages)

tel. 93 836 04 51

reserves.calmagre@gmail.com

https://www.facebook.com/lerade.calmagre

Twitter: @cal_magre